Proč právě #JustLiveWell?

Proč právě #JustLiveWell?

Řada produktů #JustLiveWell vznikla pro lidi, kteří se v uspěchaném světě snaží s dobou udržet tempo, a přitom usilují o zdravou životosprávu.

Na policích obchodních domů jako je Billa nebo Kaufland proto teď můžete najít výrobky nesoucí názvy Breakfast!, Whey!, Pancake!, Oat! a Bar!. Tyto produkty vznikly právě proto, aby nám usnadnily naše počínání s tím, jak si připravit zdravou snídani či svačinu, která nám doplní všechny důležité živiny, a přitom s jejich přípravou není téměř žádná práce.

A mimochodem tváří této řady je Petra Kvitová, která o náročném životním tempu ví své.

Když na snídani zkrátka není čas

Ač by se to našim prarodičům dříve zdálo podivné, dnes není nic divného na tom, že celá řada z nás sní své první jídlo až v době oběda.

A jaký k tomu je důvod? Pořád spěcháme a na to, co by mělo být důležité právě pro nás, si zkrátka neumíme najít čas. Od naší snídaně nás obvykle odradí její příprava, a tak ji mnozí odbydou kouskem pečiva a jiní ji pro jistotu úplně vynechají.

Ale co takhle mít v ruce kouzelný pytlík, který stačí nasypat do misky, zalít vodou a rázem mít na stole kvalitní, a přitom chutnou snídani? A právě pro tento okamžik byla v olomoucké firmě Nutrend stvořena snídaně Protein Breakfast.

Jídlo, které si připravíme doslova během pár sekund. Ideální i pro ty z vás, kteří máte ráno obvykle velmi na spěch. A věřte, že se pak během dne budete cítit o poznání lépe, protože vaše tělo dostane přesně to, co potřebuje.

Snídaňová kaše Protein Breakfast obsahuje kvalitní sacharidy s dostatkem vlákniny, přičemž její složení tvoří 30 % bílkovin. Dále je bohatá na vápník a také velice důležitý vitamin D, kterého má naše populace obecně značný nedostatek. A pro optimální stav kostí je přidán také vitamin K2.

Kouzelné palačinky do pěti minut

Není to jen kaše, kterou si k snídani či svačině můžeme připravit jako mávnutím hůlky. Poslední dobou jsou ve fitness komunitě velmi oblíbené palačinky, pancaky a vafle na mnoho způsobů. Abyste to s přípravou neměli složité, připravili jsme pro vás Protein Pancake, které podobně jako Protein Breakfast obsahují 31 % bílkovin a kvalitní zdroje sacharidů.

Prášek stačí zalít vodou, jemně promíchat a vylít na pánev. Během chviličky máte na talíři chutnou snídani. Hotové palačinky, či vafle (záleží, jaký tvar jim dáte), můžete polít například čekankovým sirupem, nasypat na ně pár malin a borůvek a výživná dobrota je připravena!

Prostě jen dobrý WHEY protein

Komunita cvičenců už by si bez něj život možná nedokázala představit, ale i široká veřejnost se už začíná o benefitech syrovátkového neboli Whey Proteinu dozvídat. Z bílkovin se skládá celé naše tělo a jejich příjem by nám neměl být lhostejný, pokud chceme, aby správně fungovalo. A whey protein je jednou z vůbec nejhodnotnějších potravin, ze kterých můžeme snadno stravitelné bílkoviny vstřebat.

Mít takhle sebou praktický sáček, který si kdykoliv otevřu a namíchám koktejl výborné mléčné chuti, to se zkrátka hodí. Ať už je to po sportu, nebo jako svačinka, kvalitní bílkoviny WPC proteinu podpoří svalový růst a zaženou hlad i chutě zase na chvíli pryč.

Dvě tyčinky nejen pro slečinky

Oat! a Bar! jsou dvě tyčinky, ale každá z nich si razí svou vlastní cestu.

První z nich Oat! je tyčinka typu flapjack, jedná se tedy o ovesnou tyčinku, která má úkol dodat nám energii po výkonu, nebo před tím, než se pustíme do práce, kde energii budeme potřebovat.

Naproti tomu Bar! je tyčinka, která se může hodit jako svačinka i do redukčních diet, a přesto nám svou příjemnou sladkou chutí omámí smysly. Jedná se o proteinovou tyčinku s vyváženým poměrem bílkovin vůči sacharidům bez konzervantů a bez lepku, takže si ji stejně jako ovesnou Oat! může vychutnat i celiak.

Obě tyčinky jsou vyráběny z kvalitních surovin a jejich chuť je znamenitá. Bar! se vyrábí v příchutích čokolády, maliny, kokosu či banánu a ovesná Oat! v příchutích čokoláda & kokos a čokoláda & banán.

Ochutnejte je a věřte, že za vyzkoušení rozhodně stojí.

Autor článku: Jakub Prchal

4.1.2024

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena