Povinná hokejová výbava

Povinná hokejová výbava

Naskočte na led připraveni aneb jaké doplňky skórují v hokeji?

Hokejové šílenství je v plném proudu. Nechte se inspirovat výkony našich a skočte na led zažít národní sport na vlastní kůži. Pro začátečníky i profesionály přinášíme povinnou výbavu doplňků, s kterými nezůstanete sedět na střídačce.

Základní sestava elektrolytů

Isodrinx hotový nápoj - Špičkový hotový isotonický nápoj je ideální volbou pro doplnění elektrolytů a hydrataci organismu při intenzivní sportovní aktivitě.

Pohyb bez mantinelů

Flexit Gold Drink - Je doslova nabitý látkami potřebnými pro metabolické procesy pohybového aparátu. Jedinečný instantní nápoj obsahuje 9 účinných látek, a navíc dobře chutná oproti běžným kolagenovým nápojům.

Pořádné zrychlení

Gutar Energy Shot - Skutečný energetický náboj s obsahem funkčních látek podporujících koncentraci. Rostlinné extrakty, aminokyseliny a vitamin B6 zajistí déletrvající efekt podpory soustředění a snížení únavy a vyčerpání.

Povolený icing

BCAA Energy Drink - Osvěžující drink s kofeinem je ideálním doplňkem před nebo během aktivity. Díky obsahu vitaminů skupiny B vám pomůže bojovat s únavou a zároveň podpoří vaši psychickou i fyzickou kondici.

Silný body check

Creatine Monohydrate (Creapure®) - Zvýšení síly a svalového výkonu při krátkodobé aktivitě o vysoké intenzitě podpoří pravidelná suplementace kreatinu. Velmi oblíbený produkt pro silově zaměřené sportovce.

Nohy jako betony

Magneslife – Nenechte se zaskočit svalovou křečí a únavou. Magneslife v sobě kombinuje synergické působení hořčíku a vitaminu B6, které mimo jiné podporují optimální funkci nervové soustavy.

Energetická záloha

Turbo Effect Shot - Rychlá energie koncentrovaná v malém množství tekutiny v podobě praktické monodózy je ideální v krizových momentech intenzivního sportovního výkonu při vysoké tepové frekvenci.

Svačinka pro Boba a Bobka

Flapjack Gluten Free - Křehká tyčinka plná bezlepkových ovesných vloček, které jsou tím nejlepším přírodním zdrojem energie. Velká 100g porce perfektně zasytí a doplní postupně se uvolňující sacharidy. A nyní i 50g varianta pro Bobka Oat! Flapjack.

Meisterštyk po zápase

After Training Protein - Mimořádná směs prémiových proteinů a kvalitních sacharidů vyvinutá speciálně pro podporu svalového růstu a regeneraci po náročném tréninku, vyniká rychlou vstřebatelností a vysokou využitelností.

Dobrota pro fanoušky

High Protein Chips - Křupavé chipsy plné bílkovin představují ideální variantu slaného mlsání. Nejsou smažené, ale pečené, navíc s nízkým obsahem cukru.

Další tipy nejen pro hokejisty najdete zde.

21.5.2024

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena