Zita Svobodová odpovídá na pár otázek

Zita Svobodová odpovídá na pár otázek

Tento víkend 14.11. proběhla v Brně poslední akce FANTASTIC AEROBIC SHOW pod taktovkou skvělé organizátorky Zity Svobodové. Během celého roku připravila paní Svobodová 8 krásných akcí pro ženy z celé české a slovenské republiky. NUTREND se stal výživovým partnerem všech těchto akcí. Rádi bychom vám nyní poskytli krátký rozhovor s iniciátorkou aerobic akcí paní Zitou Svobodovou.

1) Jak byste jako organizátorka shrnula poslední akci Fantastic aerobic show?

Poslední akce roku 2015 se povedla na jedničku. Nově se sjeli klientky z Polska, takže naše akce se stává opravdu mezinárodní a počty zájemců neustále narůstají.
Na ploše bylo vidět plno úsměvů, radosti, pohody, skvělého cvičení, krásných žen a mužů. O špičkové lekce se postarali lektoři jako Zuzka Švíková, Lea Grančič, Morgan Moreau, Luciano Mottola - všichni předvedli neskutečnou show.

2) Kde berete inspiraci k vymýšlení stále nových akcí?

Na tohle se mě ptalo už hodně lidí. Ty nejlepší nápady přicházejí na těch neobvyklých místech - jako je koupelna, při vaření, v autě, na nákupu:). Inspiruji se hlavně nejnovějšími trendy a také požadavky klientek a lektorů. Moje původní povolání je marketingový specialita, takže se mi splnil sen a spojila jsem práci se svým koníčkem.

3) V dnešní době je kladen velký důraz na zdravou stravu a aktivní životní styl. Sportujete s rodinou a používáte sportovní doplňky?

Zdravý životní styl je pro mě velmi důležitý. Proto jsem ráda, že jsem začala spolupracovat se společnosti NUTREND, která nabízí škálu produktu nejen pro mě a mého muže, ale především pro moje dva syny. Sportujeme celá rodina velmi aktivně po celý rok, ať už na kole, na beach volejbalu, na badmintonu či v posilovně. K lepším výkonům rádi využíváme sportovní doplňky NUTREND, která nám vyhovují chuťově i složením. Při sportu načerpám nové síly a přijdu vždy na jiné myšlenky. Nedokážu si svůj život již bez pohybu představit.

4) Máte nějaký oblíbený produkt od společnosti NUTREND?

Manžel si velmi oblíbil produkty ENDURO BCAA a ENDURO GAINER, které mu napomáhají regenerovat po náročné fyzické aktivitě. Já osobně jsem si hned od začátku oblíbila instantní koktejl T-meal Fruity, který je bez lepku. Používám ho kdykoli během dne jako řešení svačiny v kanceláři, na cestách a ve spěchu. Z tyčinek mně velmi uchvátila novinka na trhu, tyčinka FLAPJACK s příchutí čokoláda + kokos. Naši synové si oblíbili tyčinky Street XL a JUST FRUIT, které jsou vhodné pro děti.

Závěrem bych chtěla poděkovat za obrovskou podporu společnosti NUTREND, která nám celý rok 2015 zachovala svoji přízeň a pomáhala zajistit pitný režim pro všechny. Děkuji a budu se těšit na spolupráci v roce 2016.

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena