Třetí kolo Pražského MTB poháru ve Kbelích ovládli Havlíková a Malík

Třetí kolo Pražského MTB poháru ve Kbelích ovládli Havlíková a Malík

Úřadující mistryně České republiky Pavla Havlíková (KC Kooperativa SG Jablonec) a Michal Malík (Eleven Mercedes Mitas) zvítězili v elitních kategoriích třetího kola Pražského MTB poháru 2015, který se uskutečnil v příjemném prostředí lesoparku Kbely.

Elitní závod mužů byl pohromou pro favority závodu. Hned na startu přetrhl řetěz loňský vítěz kbelského závodu, Kryštof Bogár. Následně měl defekt další z favoritů, Jan Nesvadba a konečně, v první třetině závodu se odvrátilo štěstí také od medailisty ME a olympionika, Jana Škarnitzla, kterému se na trati doslova rozpadla přehazovačka a závod musel ukončit.

Silně obsazenému závodu juniorů dominovali opět jezdci týmu Nutrend Specialized Racing, Adéla Šafářová a Matěj Průdek.

Kbelský závod v olympijském cross country znovu překonal, po Zličíně a Řepích účastnický rekord. Ovšem nutno dodat, že závody byly nejenom početně, ale také velmi kvalitně obsazené. Pro mnoho závodníků byl kbelský závod posledním testem před blížícím se Českým pohárem v Řepích, který se uskuteční už příští víkend na náročné řepské trati. A nejedná se pouze o zavedené kategorie Českého poháru. V Řepích se totiž také uskuteční, historicky poprvé, Český pohár Minime pro všechny předžákovské kategorie. Máme se na co těšit a už nyní vás zveme do Řep. Uvidíme zde absolutní špičku horských kol v čele s olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým, ale také souboj nejmladší, nastupující generace bikerů.

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena