Soustředění talentované mládeže Svazu kulturistiky a fitness

Soustředění talentované mládeže Svazu kulturistiky a fitness

Již popáté proběhlo soustředění talentované mládeže Svazu kulturistiky a fitness České republiky, jehož je společnost NUTREND partnerem. V rámci celého soustředění byl pro účastníky opět nachystán bohatý program plný teoretických přednášek, praktických seminářů, podrobného nácviku pózingu i tvrdých tréninků a doprovodného programu. Akce SKFČR byla opět podpořena firmou NUTREND, díky které se mohlo soustředění uskutečnit ve stejném rozsahu jako v předešlých letech.

Každým rokem je hlavním cílem celého mimosoutěžního soustředění předat vybraným talentovaným závodníkům co nejvíce teoretických i praktických znalostí o tréninkové metodice, základech biochemie výživy, účelné suplementaci, pózingu i všech aspektech celoroční kulturistické přípravy prostřednictvím přednášek, seminářů, vedených tréninků a pečlivého nácviku pózingu a chování na soutěžích SKFČR a IFBB. Jak se ukazuje každý rok, tyto vzdělávací akce mají velký význam pro další dlouhodobé zlepšování nadějných mladých závodníků SKFČR a je radostí sledovat dnešní výkonnost minulých účastníků z předešlých let.

Celá akce se uskutečnila pod vedením předsedy Trenérsko-metodické komise mládeže Ing. Lukáše Roubíka, kterému s průběhem celého soustředění již poněkolikáté pomáhali známí reprezentanti SKFČR - vicemistr Evropy a člen komise mládeže Vítek Sahula, trenér fitness reprezentace a mezinárodní rozhodčí Luboš Koumal, mistr světa v klasické kulturistice Milan Obořil a letošní mistr Olympia Amateur Europe Bc. Milan Šádek.

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena