Recept - Raw jáhlovo-kukuřičná kaše s ovocem a semínky

Recept - Raw jáhlovo-kukuřičná kaše s ovocem a semínky

Všední ráno ve spěchu, to známe v každé rodině, na přípravu snídaně není moc času. Právě v takových případech můžeme sáhnout po instantní obilné kaši, která je bleskurychle hotová a velice snadná.

RECEPT - Raw jáhlovo-kukuřičná kaše s ovocem a semínky

Ingredience:- Jáhlovo-kukuřičná kaše (instantní směs) - Rostlinné nebo kravské mléko (použila jsem mandlové) - Skořice - Raw bar Meruňka - Konopná, chia a lněná semínka - Banán - Obilný sirup (nemusí být)

Postup:
Mléko ohřejeme a postupně do něj vmícháme instantní kaši – do zhoustnutí. Necháme chvíli odstát. Potom již jen dozdobíme plátky banánu, raw tyčinky, a semínky. Zlehka posypeme skořicí. Můžeme pokapat sirupem, ale banán a tyčinka nám kaši osladí dostatečně.

Všední ráno ve spěchu, to známe v každé rodině, na přípravu snídaně není moc času. Právě v takových případech můžeme sáhnout po instantní obilné kaši, která je bleskurychle hotová a velice snadná. My dnes volíme jáhlovo-kukuřičnou, která je zdrojem komplexních sacharidů, přirozeně bezlepková, dobře stravitelná, velmi chutná, a zajistí dostatek energie na dlouhou dobu – ideální pro každého školáka a neurazí ani mamku s taťkou. Vlákninu a vitamíny nám zde dodá raw tyčinka s banánem a samé jedničky zajistí semínka, která obsahují esenciální mastné kyseliny nezbytné pro vývoj a činnost mozku.

Výhody:- Bez lepku - Bez rafinovaného cukru - Bez laktózy a mléčné složky (v případě použití mandlového mléka) - Bez konzervantů, aditiv - Obsahuje komplexní sacharidy - Obsahuje zdroj zdravých tuků - Obsahuje vitamíny, enzymy, aminokyseliny, minerály, a to z přírodních zdrojů - Prohřívá organismus – vhodná v období zimy - Snadná stravitelnost

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena