Předsoutěžní  seminář v Olomouci

Předsoutěžní seminář v Olomouci

Tuto sobotu proběhl ve školicím středisku společnosti Nutrend předsoutěžní seminář Svazu kulturistiky a fitness České republiky. Zúčastnilo se ho 105 sportovců i jejich trenérů!

I tentokrát čekaly na účastníky dvě části. První byla teoretická s celou řadou přednášek. Ve druhé části se sportovcům rozděleným do skupin dle jejich sportovních disciplín věnovali přednášející individuálněji a do větší hloubky.

Samotný seminář začal krátce po poledni, zahájil ho předseda SKFČR Martin Jebas. Po něm převzala slovo Michaela Růžičková, mistryně republiky a reprezentantka ČR v bodyfitness, která probírala témata přípravy na soutěž závodnic kategorií bikiny fitness, bodyfitness a physique žen, a to v období od dvou až tří měsíců před soutěží až po soutěžní den. Na ni navázali Luboš Koumal (reprezentant ČR ve fitness a v klasické kulturistice, rozhodčí SKFČR, mezinárodní rozhodčí IFBB) a také Vjačeslav Vinogradov (předseda Komise vrcholového sportu SKFČR, dlouholetý reprezentant ve fitness a klasické kulturistice, mezinárodní rozhodčí IFBB), kteří mluvili o soutěžní přípravě závodníků kategorií kulturistiky, klasické kulturistiky a physique mužů. Po krátké přestávce následoval blok Martina Jebase o organizaci soutěží a o všem, co musí závodník udělat před samotným startem na soutěži a také v krátkosti o pravidlech. Slávek Vinogradov mluvil o soutěžích z pohledu hlavního rozhodčího a představoval novinky v pravidlech především pro kategorie bikiny fitness a physique mužů. V průběhu všech přednášek se dostalo i na zodpovězení velkého množství dotazů.

Teoretický blok skončil až téměř po třech a půl hodinách od zahájení semináře, poté se přítomní rozdělili do čtyř skupinek podle toho, do jakých soutěžních kategorií se chystají. Skupině se zaměřením na kulturistiku a klasickou kulturistiku se věnovali Luboš Koumal se Slávkem Vinogradovem, skupině bodyfitnessek Míša Růžičková, skupině physique juniorů i mužů Filip Šteflovič (sám v tu chvíli v přípravě na Arnold Classic Amateur) a skupině bikiny fitnessek Marie Mikšová (trenérka a dlouholetá reprezentantka, mimo jiné účastnice mistrovství světa i Arnold Classic).

"Velké poděkování patří společnosti Nutrend, která poskytla pro seminář perfektní zázemí, pro přítomné dárky a také pitný režim. Děkujeme též všem účastníkům, kteří z větší či menší dálky vážili cestu do Olomouce a těšíme se na viděnou. Ať už na dalších seminářích a nebo přímo na soutěžích," vzkazuje Martin Jebas.

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena