NUTREND jezdci na MS v maratonu horských kol

NUTREND jezdci na MS v maratonu horských kol

Světová maratonská špička se v těchto dnech soustředí v italském vysokohorském centru Val Gardena, kde se v sobotu uskuteční mistrovství světa horských kol v maratonu.

Česká republika na vrchol vysílá 8 jezdců, mezi nimiž jsou také 2 členové NUTREND Teamu – Jaroslav Kulhavý (Specialized) a Matouš Ulman (Accolade Česká spořitelna). Pavel Boudný, další člen týmu NUTREND, limit pro účast na MS splnil, ale podobně jako v minulých letech nominaci odmítnul a dal přednost některému z tuzemských závodů.

Pořadatelé závodu připravili velmi náročnou trať s extrémním převýšením. Pocity našich jezdců z tréninků zde ve Val Gardeně vypovídají, že se chystá skutečně jeden z nejnáročnějších maratonských závodů.
"Trať je velmi náročná, bude to maximální prověrka psychických i fyzických sil. Díky oficiálnímu tréninku mám možnost lehce naplánovat rozložení sil a gelů od NUTRENDu. Budou potřebaJ" říká Matouš Ulman, čtvrtý muž loňského mistrovství Evropy v Irsku.

Trenér Viktor Zapletal odhaduje možnosti Jardy Kulhavého a Matouše Ulmana: " Tento závod je svým charakterem a především profilem určený především specialistům na maratony. Obsahuje stoupání dlouhá více než 40 minut v maximálním možném sklonu, v podstatě tady vůbec není žádná rovinatá pasáž. Mohla by vyhovovat Matoušovi Ulmanovi. Jára se aktuálně pohybuje v přípravě určené výhradně na cross country. Jeho cílem je znovu
atakovat pódiové umístění ve světovém poháru XCO, který se jede už příští týden a na závod ve Val Gardeně se nijak speciálně nepřipravoval, pojede ho pouze z tréninku pro XCO. Nicméně je pravdou, že se nachází ve vynikající kondici a pokud se mu pojede dobře, může bojovat o některou z medailí či dokonce obhajovat loňské vítězství. Je jedním z mála světových jezdců, který je schopen kvalitně jet jakýkoliv závod."

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena