Kolo pro život v polovině seriálu

Kolo pro život v polovině seriálu

Seriál Kolo pro život a NUTREND Vás zvou první prázdninovou sobotu 4.7.2015 na 22. ročník Bikemaraton Drásal. Jak sami organizátoři říkají, v Holešově je jedna z nejkultovnějších tras bikerských závodů.

Na závodě KPŽ s pořadovým číslem 8 si můžete vybrat z tolika tratí, že určitě stojí za to přijet do Holešova užít si den s Kolem pro život. Vybrat si můžete od nejméně náročné trasy na 10 km až po extrémního Obra.

Trasa D (Fitness jízda) měří pouhopouhých 10 km, což je nejkratší vzdálenost z celého fitkového výběru KPŽ 2015. Je lehká a bez jakýchkoliv stoupání či klesání, pěkně po rovince. Trasa je ideální pro rodiny s dětmi i pro starší, netrénované ročníky. Start je v 13:00 v zámecké zahradě.

Druhá nejkratší trasa C bude mít délku 38 km s převýšením 1150 m a lze ji charakterizovat jako středně lehkou. Povede na Rusavu, Ráztoku, kde se novým úsekem připojí k trase A a B. Start trasy C bude v 11:55 z náměstí Dr. E. Beneše.

Klasická padesátka, tedy trasa B, donedávna „Krátký Drásal“ měří přesně 53 km a má převýšení 1500 m. Startuje stejně jako céčko z náměstí, ale o 25 minut dříve, tedy v 11:30.

Kultovka „Dlouhý Drásal“, trasa A na 115 km, pořádné převýšení 3200 m napoví, že byste měli zvážit své možnosti, tady se s bikery moravské vrchy nebudou mazlit. POZOR! Prezence na tuto distanci je možná na místě pouze v pátek 3. 7. Kvůli své délce startuje už v 7:45 z náměstí E. Beneše.

Loňská novinka OBR Drásal na 175 km s převýšením 5088 m je určena pouze pro velmi dobře trénované jedince, vytrvalce. Start je kvůli velmi dlouhé trati pouze pro ranní ptáčata, v 5:30. Je proto pochopitelné, že ani na trasu OBRa se nelze prezentovat v sobotu, ale pouze v pátek mezi 16:00 a 20:00 v prezenčním přívěsu KPŽ v zámecké zahradě.

Pořadatelé všem odvážným bikerům na všech trasách drží palce a jsou zvědaví na jméno dalšího vítěze nejdelší trasy, který stejně jako ostatní finisheři OBR Drásala obdrží speciální účastnické polo tričko.

Na Drásala jsou zvány už tradičně děti všech věkových a výkonnostních kategorií na dopolední dětské závody. Obrovský zájem o sérii Junior Trophy rok od roku i tady v Holešově stoupá. Trasa pro nejmenší závodníky bude vykolíkována v zámeckém parku.

Na Drásalovi samozřejmě nebude v zázemí chybět NUTREND stánek. Pro odvážlivce na trasu A a OBR Drásala Vám budeme k dispozici již v pátek, tak abyste se mohli zásobit energií na extrémní sobotní výkony. Podívejte se, jaké možnosti vám navrhl náš výživový poradce, který nebude na stánku chybět. Přijďte se zásobit a poradit se!:)

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena