Finálový večer Kolo pro život 2015

Finálový večer Kolo pro život 2015

Největší a nejoblíbenější seriál závodů na horských kolech pro širokou veřejnost v České republice, Kolo pro život má za sebou další velmi úspěšný ročník. Toho šestnáctého se zúčastnilo téměř 25.000 bikerů všech věkových i výkonnostních kategorií a jsme moc rádi, že Nutrend byl oficiálním dodavatelem sportovní výživy a vody Nutrend Aqua na všech závodech.

V pátek 23. října se v pražském Radiopaláci uskutečnila slavnostní tečka za uplynulým ročníkem - Finálový večer Kolo pro život 2015. Právě zde byly předány ceny vítězům jednotlivých kategorií Junior Trophy, Prestige Trophy i dalších soutěží, které KPŽ pořádá, včetně vyhlášení vítěze Velké finálové hry KPŽ 2015.

Závody letos svojí účastí ozdobila řada sportovních osobností v čele s ambasadorem projektu fotbalistou Petrem Čechem. Oficiální tvář seriálu, člen NUTREND Teamu, Jaroslav Kulhavý přidal slib, že se přijede na KPŽ podívat i v příští sezóně, ale také dodal, že udělá maximum pro zlatou medaili na OH v Riu. Po ohlušujícím potlesku dodal: „Tak to budu muset…“
Mezi další tváře seriálu patřili olympionici Martina Sáblíková, Jiří Ježek, Ondřej Cink, Tereza Huříková a Michal Starke, nebo dalšími hvězdy jako jsou hokejisté Tomáš Hertl a Martin Straka nebo cyklisté František Raboň a Kristián Hynek.
Velkou radost nám udělal tým Radima Kořínka, Česká spořitelna - Accolade cycling team, který díky Pavlu Boudnému a Matouši Ulmanovi obsadili první 2 příčky v nejprestižnější kategorii.

Seriál Kolo pro život 2015 v číslech:
• Účast: necelých 25.000 závodníků (přesně 24.766), z toho 6800 dětí ve věku do 13 let
• Průměrná účast: 1550 závodníků / závod (přesně 1548)
• Účast v procentech: 61 % mužů, 27 % dětí (0 – 13 let), 12 % žen
• Růst účasti oproti roku 2014: 10 % (růst v účasti na trase rodinných Fitness jízd 30 %)
• Nově registrovaných účastníků: 6700
• Nejpočetnější skupina: muži 30 – 50 let
• Počet návštěvníků v areálech: 62.000 (odhadem)

Tyto skvělá čísla jen dokazují, že cyklistika je u nás velmi populární, a že se těší velké oblibě. Nyní už na všechny bikery a bikerky čeká tolik zasloužený odpočinek po náročné sezóně následovaný poctivým tréninkem pro sezónu nadcházející!

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena