Beskydská 7

Beskydská 7

Do 5. ročníku eXtrémního závodu Adidas - Continental Beskydská sedmička, jehož je společnost NUTREND dlouhodobým partnerem, se registrovalo 3 071 závodníků. K akreditaci do Frenštátu se jich dostavilo 2 819. Byli mezi nimi i závodníci ze Slovenska, Polska, Irska, Německa, Španělska, Velké Británie, Itálie a Lucemburska. Všem přišlo vhod občerstvení od NUTRENDU, které jim dodalo sílu na mimořádně náročný závod!

Extrémní přechod Beskyd Javorový – Javorník odstartoval z třineckého náměstí po půl jedenácté v noci. Závodníky vyvedla z Třince pod hory dakarská Tatra Karla Lopraise. Na přechod sedmi nejvyšších vrcholů Beskyd měli závodníci časový limit 30 hodin.

Trasa závodníků kategorie sport měřila 96 kilometrů, kategorie hobby měla trasu o čtyři kilometry kratší. Závodníkům po celou dobu přálo počasí, teploty se v noci pohybovaly kolem 15 stupňů a bylo bezvětří. V minulých dnech ale vydatně pršelo, takže zejména při sestupech z vrcholů bojovali závodníci s rozmočeným a rozbahněným terénem.

Mistry České republiky v extrémním horském maratonu Adidas - Continental Beskydská sedmička 2014 jsou Stanislav Najvert a Petr Žákovský. Trasu závodu zvládli v čase 12 hodin 8 minut. V kategorii hobby byli nejrychlejší Martin Maniš a Jiří Blažek, kteří došli do cíle za 13 hodin 30 minut.

Stejně jako v předchozích ročnících i letos extrémní přechod Beskyd nedokončil každý třetí závodník, do cíle jich nedošlo 941 z 2 819.

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena