AVON POCHOD oslavil velkolepě své 15. výročí.

AVON POCHOD oslavil velkolepě své 15. výročí.

Už popatnácté oblékly v sobotu 6. června tisíce lidí růžové charitativní tričko a vydaly se do ulic hlavního města bojovat proti rakovině prsu. I letos byla jedním z hlavních partnerů společnost NUTREND, která vyrobila speciální pochodovou vodu NUTREND Aqua SPORT - AVON POCHOD PROTI RAKOVINĚ PRSU 2015.

" Na AVON Pochod chodím společně s maminkou a s dětmi už několik let. Je to krásná akce plná naděje, optimismu a lásky. Jsem moc ráda, že je společnost NUTREND součástí tak velkého projektu, který za dobu svého působení pomohl již tisícovkám žen a že jsme i my díky výtěžku z produktů s růžovou stužkou, které vyrábíme, přispěli k té úžasné částce 100 milionů korun, kterou Avon věnoval na boj proti zákeřné rakovině. To je neuvěřitelné, úžasné a chvályhodné," říká majitelka společnosti NUTREND Martina Zedníková.

Letošní ročník AVON Pochodu měl řadu prvenství - poprvé v historii byl cílovou stanicí Rohanský ostrov a poprvé se k ambasadorkám z řad žen přidali i jejich mužští kolegové. Rekordní účast 23 tisíc návštěvníků dává tušit, že zájem o podporu boje proti zákeřné nemoci neustále roste a akce se tak právem stala vítězem soutěže Czech Event Awards 2014.

1.1.2013

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena